Turbo2an

"En bild säger mer än tusen ord"

Med detta gamla ordspråk för ögonen utvecklade vi Turbo2an, TurBos efterföljare. Ett visuellt bokningssystem för camping och turistanläggningar.

Visuell teknik

Boka, avboka, checka in, checka ut, förläng, förkorta, flytta bokningar / incheckningar m.h.a. ”dra och släpp”-metoden. Sök bokningar och gäster, ta betalt, skriv notor fakturor allt utifrån en kalender eller en kartbild av din egen anläggning. 
Du ser direkt med grafik och färger vilka objekt som är bokade, lediga, incheckade, utcheckade, stängda, preliminärbokade etc. Mer intuitivt kan det inte bli, Turbo2an:s bilder säger mer än tusen ord …

Erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet från tidigare turistsystem, av anläggningars krav på redovisning, rapporter, statistik bokningsförfarande etc. Denna erfarenhet har nu kommit Turbo2an till godo.


Visuell teknik + erfarenhet

Dessa två ingredienser gör Turbo2an till ett av de mest funktionella och användarvänliga bokningssystemen idag.Turbo är väldigt lätt att lära sig för nya användare. De tydliga färgerna i kalendern för bokade, in och utcheckade är jättebra. Att skriva noteringar i kalendern är toppen och att de lyser gula som Postit-lappar. Att stänga ett objekt och skriva varför det är stängt, för övrigt mitt förslag vid ett användarmöte för väldigt länge sedan☺. Att ni är väldigt lyhörda till användare om deras önskemål. Finns mycket jag tycker är bra med Turbo! .